Boek je vakantie

Op onze camping is ruimte voor caravans, tenten, vouwwagens en campers. Alle plaatsen zijn voorzien van privé sanitair en zijn ± 200 m² groot. 

Reserveer nu je plekje op onze camping

Zeelandcamping Scharendijke

Kampeerplaats met privé sanitair

Luxe genieten

Geniet van een zeer ruime kampeerplaats van ± 200 m² met privé sanitair. Elke campingplaats is voorzien van een eigen badkamer met vloerverwarming. Dat is comfortabel kamperen! Ook is iedere kampeerplaats voorzien van elektra (16A), water- en rioolaansluiting en Wifi. Gebruik van wasmachine en wasdroger behoren ook tot de mogelijkheden.

Camperplaats met privé sanitair

Met verharde ondergrond

Onze camping is voorzien van 5 camperplaatsen met elk eigen sanitair. Net zoals de reguliere kampeerplaatsen geniet je van ± 200 m² oppervlak, elektra, wifi. water- en rioolaansluiting.
Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen. Vanaf uw kampeerplaats heeft u hier zicht op. De kampeerplaatsen zijn gedeeltelijk afgescheiden door middel van een haagbeuk.
Onze rustig gelegen camping ligt nabij het gezellige dorp Scharendijke in Zeeland, waar u diverse voorzieningen treft, zoals een zeer grote supermarkt en gezellige eetgelegenheden. De Grevelingen met zijn diverse duiklocaties en het Noordzeestrand zijn ook zeer dichtbij. Het Grevelingenmeer is slechts 1 km verwijderd van de camping en het strand 2 km.