camping in zeeland scharendijke watersport duiken surfen brouwersdam
Home Over ons Locatie Kampeerplaatsen Privé - sanitair gWintercamping Plattegrond Tarieven Omgeving Stalling Contact facebook zeelandcampingscharendijke.nl
zeeland camping Scharendijke zee strand camping grevelingenmeer

Kamperen met privé-sanitair op Zeeland-Camping Scharendijke

U vindt op onze Zeeland-Camping Scharendijke in Zeeland, kortbij Renesse en Zierikzee, zeer ruime kampeerplaatsen van ± 200 m² met uitsluitend privé-sanitair. Uw eigen badkamer voorzien van vloerverwarming op uw kampeerplaats. Hoe comfortabel is dit!

Zeeland-Camping Scharendijke met veel comfort
Ook is iedere kampeerplaats voorzien van elektra (16A), water- en rioolaansluiting  en Wifi.
Verder kunt u gebruik maken van een verwarmde droogruimte voor uw surf- en/of duikpakken. Gebruik van wasmachine en wasdroger behoren ook tot de mogelijkheden. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen. Vanaf uw kampeerplaats heeft u hier zicht op.

Kampeerplaatsen op Zeeland-Camping Scharendijke
De kampeerplaatsen zijn gedeeltelijk afgescheiden door middel van een haagbeuk.
Onze rustig gelegen camping ligt nabij het gezellige dorp Scharendijke in Zeeland, waar u diverse voorzieningen treft, zoals een zeer grote supermarkt en diverse eetgelegenheden.
De Grevelingen met zijn diverse duiklocaties en het Noordzeestrand vindt u ook zeer dichtbij. Het Grevelingenmeer is slechts 1 km verwijderd van de camping en het strand 2 km.

zeeland camping scharendijke oosterschelde zierikzee renesse strand zee watersport