zeeland camping scharendijke zee strand bos fietsen mountainbike
Home Over ons Locatie Kampeerplaatsen Privé - sanitair Wintercamping Plattegrond Tarieven Omgeving Contact facebook zeelandcampingscharendijke.nl
zeeland camping scharendijke strand familie zee zon

Omgeving van Zeeland-Camping Scharendijke in Zeeland
Het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland is met haar prachtige natuur, de mooiste zandstranden en de vele karakteristieke stadjes en dorpjes misschien wel het bekendste eiland van Zeeland. Een eiland omringd door water, te weten de Noordzee, Grevelingen (het grootste zoutwatermeer van Europa) en Nationaal Park Oosterschelde waardoor u een rijke keus heeft uit de diverse watersportmogelijkheden. U kunt hierbij denken aan duiken, surfen, kiten, zeilen, vissen of gewoon heerlijk zwemmen in het heldere zoute water.

Zonnebaden op brede zandstranden nabij Zeeland-Camping Scharendijke
Kenmerkend voor ons eiland zijn de mooie langstrekte zandstanden. U kunt vanaf Scharendijke geheel over het strand naar Westerschouwen lopen. Heerlijk zonnebaden op één van de mooie stranden is aboluut een must. De schone stranden (blauwe vlag) met haar diverse faciliteiten zullen van uw dag een succes maken.

Bezoek de leuke plaatsen als Zierikzee en Renesse
Zeker de moeite waard om te bezoeken is het monumentale stadje Zierikzee. Op slechts 13 km van de camping vindt u Zierikzee waar u in de historische binnenstad vele monumenten, winkeltjes en terrasjes aantreft.  Het altijd levendige en toeristische Renesse vindt u op 8 km.  Het maritieme stadje Brouwershaven is slecht 5 km verwijderd van Zeeland-Camping Scharendijke in Zeeland. Vanaf de camping ziet u de imposante Grote of Sint Nicolaaskerk al liggen. Mooie en interessante uitstapjes kunt u ook maken naar de wereld beroemde Oosterschelde-kering, diverse musea zoals het Watersnoodmuseum te Ouwerkerk of een ouderwets ritje met een heuse stoomtram met uitzicht over de Grevelingen. En dan te bedenken dat dit nog maar een summiere greep is van de mogelijkheden die u als gast van Camping Scharendijke te Zeeland in de directe omgeving wordt geboden. Voor nadere informatie of advies staan wij u graag te woord.

strand paardrijden zeeland camping scharendijke strand