Fietsen en wandelen

Scharendijke is een prachtige plek om te genieten van de natuur en de buitenlucht. Er zijn talloze wandel- en fietsroutes in de omgeving die je langs de mooiste plekjes leiden. Zo kun je bijvoorbeeld een wandeling maken door de duinen en langs het strand van de Noordzee. Ook zijn er verschillende fietsroutes die door de mooie polders van Schouwen-Duiveland voeren.

Een aanrader is de fietsroute rond het Grevelingenmeer, waarbij je kunt genieten van prachtige uitzichten over het water. Deze route voert je langs diverse natuurgebieden, waaronder de Slikken van Flakkee en de Kwade Hoek. Ook de wandelroute door het natuurgebied De Vroongronden is een aanrader. Hier kun je genieten van rust en stilte terwijl je door de duinen en langs de kreken wandelt.

Naast deze routes zijn er nog vele andere wandel- en fietsroutes in de omgeving van Scharendijke te vinden. Bij de receptie van de camping kunnen we je hierover meer informatie geven. We wensen je alvast veel plezier bij het ontdekken van de prachtige natuur van Scharendijke!

Routeplanner