Stranden

In de buurt van Scharendijke vind je verschillende mooie plekjes om te genieten van de zon, zee en het water.

Brouwersdam

De Brouwersdam is een echte hotspot van Zeeland als het gaat om watersport en ontspanning. Het is een 6,5 kilometer lange verbinding tussen Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Aan de westkant ligt het Noordzeestrand en aan de Oostkant het Grevelingenmeer. 

Noordzeestrand

Op slechts 4 kilometer afstand van de camping vind je de Brouwersdam. Dit is een langgerekt strand met veel faciliteiten zoals een strandpaviljoen en watersportmogelijkheden. Het strand is populair onder windsurfers, kitesurfers en andere watersporters vanwege de goede windcondities. Maar ook voor een ontspannen dagje op het strand is dit een fijne plek.

Grevelingenmeer

Aan de andere zijde bevindt zich het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van Europa! Voor windsurfers is dit een paradijs. Zelfs als je niet windsurft, is het de moeite waard om vanaf de Brouwersdam uit te kijken op alle watersporters. 

Het strand van Renesse

Een andere optie is het strand van Renesse, wat ligt op zo'n 7 kilometer afstand. Dit strand staat bekend om de gezellige sfeer en is populair onder gezinnen en jongeren. Er zijn verschillende strandtenten en paviljoens waar je kunt genieten van een hapje en drankje. Het strand bij Renesse beschikt over de blauwe vlag, dit betekent dat het water erg schoon is en de voorzieningen nabij het strand ook goed zijn. Tot slot, bij laag water kun je zelfs zeehonden zien liggen op de standbank, hoe gaaf is dat?!