Home Over ons Locatie Kampeerplaatsen Privé - sanitair Wintercamping Plattegrond Tarieven Omgeving Contact facebook zeelandcampingscharendijke.nl
zeeland camping scharendijke prive-sanitair strand grevelingenmeer surfen vakantie

Uw privé-badkamer met toilet heeft u natuurlijk bij
Zeeland-Camping Scharendijke

Uniek in Zeeland!!
Alle kampeerplaatsen op Zeeland-Camping Scharendijke in Zeeland zijn voorzien van privé-sanitair. Heel dichtbij zelfs, want u heeft uw eigen badkamer op uw kampeerplaats. U hoeft uw badkamer dus niet te delen met andere gasten van onze camping en kunt uw eigen handdoeken en toiletspullen in de badkamer laten. In uw badkamer vindt u een toilet, een wastafel en een douche en deze wordt verwarmd door middel van vloerverwarming.

Altijd schoon: wij reinigen uw badkamer
Desgewenst wordt uw badkamer één maal per week gratis door ons gereinigd. Dat is kamperen met hotelservice! Ieder toiletgebouw is voorzien van een zonneboiler. De elektriciteit die u gebruikt, wordt opgewekt door zonnepanelen. Zo proberen wij zo veel mogelijk rekening te houden met onze natuur.

Ideale kampeersituatie met pure luxe op uw camping in Zeeland
Kortom, een ideale situatie die u maar op heel weing campings vindt en zeker op Schouwen-Duiveland, wellicht het mooiste eiland van Zeeland met brede zandstranden, duinen, de zee, het Grevelingenmeer, de jachthaven, Brouwersdam, een oord voor surfers, duikers en andere watersporters.

zeeland camping scharendijke privé sanitair